Nabór - ty też możesz być Chibi

Rozmowy na temat wielkiego małego portalu.

Moderator: Suzume

Nabór - ty też możesz być Chibi

Postprzez Suzume w 06 Kwi 2009, 23:15

Krótko mówiąc brakuje nam rąk do pracy :)

Każda recenzja, najdurniejszego nawet anime będzie mile widziana. Każda recenzja mangi, manhwy, jrpg, książki, konwentu filmu, serialu, oavki i czego jeszcze nie wymyślicie. Każdy artykuł, fanfik, fanart, opis zespołu, najnowszej płyty - może być wszystko jeśli tylko jest poprawne gramatycznie, stylistycznie i zawiera w sobie wystarczająco dużo informacji. Oczywiście obowiązuje tematyka z zakresu Japonii, ew. Korei, Tajwanu. Prosimy także o załączanie grafik do tekstu, mile widziane stosowanie nagłówków i cytatów. Limit to 3500-6000 znaków (nie dot. recenzji albumów, fanficków)

Wszystkie pytania, teksty, zgłoszenia i cokolwiek innego przyjmuje zarówno na PW jak i na maila chibiarigato@gmail.com

PS Nie mylcie nas z ekipą Magazynu Arigato :)
Beware of the Chibi.
Awatar użytkownika
Suzume
Moderator

Dołączenie: 17 Lut 2009, 21:05
Miejscowość: Shanghai

Re: Nabór - ty też możesz być Chibi

Postprzez NikaAnuk w 07 Kwi 2009, 00:05

taak.. to ja jeszcze ogłoszę, że dział jmusic przyjmie również piszących*dopina mniejsze ogłoszenie pod kartką RedNacza*
jeśli słuchasz muzyki, (koreańskiej, japońskiej, popu, rocka, jazzu, czegokolwiek innego), to zapraszam do współpracy. połącz przyjemne z pożytecznym - słuchaj muzyki i dziel się swoimi wrażeniami z innymi, pomagając nam budować portal. jeśli jest coś, co szczególnie lubisz i chcesz o tym powiedzieć jak największej liczbie osób, to właśnie dajemy taką możliwość! my chętnie opublikujemy Twój tekst, interesują nas opisy zespołów, a także relacje z koncertów i recenzje płyt.
o kontakt proszę na PW lub maila: nikaanuk[małpa]gmail.com
*przygląda się zadowolona ogłoszeniu* no, profesjonalnie wyszło. *idzie posłuchać czegoś nowego*
Image
Awatar użytkownika
NikaAnuk
Chibi VIP

Dołączenie: 05 Mar 2009, 21:22

Postprzez lelouch90 w 09 Kwi 2009, 20:13

Byłbym bardzo zainteresowany ;). Szczególnie za napisaniem jakiejś recenzji anime/filmu. Niestety z powodu "dzikiego" okresu na razie nie mam czasu na pisanie, ale myślę, że zaraz po świętach coś mnie natchnie i z chęcią pomogę rozwinąć się Chibi Arigato ^^. Tylko nie oczekujcie żadnego profesjonalnego warsztatu, czy coś w tym stylu :P. Mam tylko nadzieję, że [cokolwiek napiszę] przypadnie Wam do gustu i w ogóle pojawi się na stronie ;). Z anime zastanawiałem się nad "Code Geass" i "Higurashi no naku koro ni", a z filmów "Cyborg girl" i "Okuribito". Ale dosyć gadania, czas brać się do roboty. Po świętach znaczy się :P

Pozdrawiam (tak w ogóle to mój pierwszy post jest i się wypadałoby chociaż przywitać, czy coś :P),
lelouch90 (Karol)
lelouch90

Dołączenie: 09 Kwi 2009, 20:05
Miejscowość: Przemyśl

Postprzez kawajka w 10 Kwi 2009, 09:39

Ja zdecydowanie lepsza jestem w bezlitosnym poprawianiu tekstów niż w ich tworzeniu(nie chce się po prostu nie chce:p);)
kawajka
Chibi VIP

Dołączenie: 08 Mar 2009, 11:44

Postprzez chrPL w 11 Kwi 2009, 21:17

Ja byłbym zainteresowany pisaniem recenzji anime i płyt japońskich zespołów :) . Nie na darmo uważany jestem w otoczeniu za 'ześwirowanego' otaku :D . Co prawda, jestem teraz (ogólnie) trochę zajęty, ale na napisanie kilku tekstów zawsze znajdę czas. Spróbuję jutro spłodzić jakąś próbkę, w związku z tym rodzi się pytanie "komu będę miał ją podesłać"? Czekam na odpowiedź/PW/kontakt przez GG (dostępny po 21, czasem niewidoczny). A, i na koniec wypadałoby się przywitać z szanowną redakcją i forum Arigato, przecież to mój pierwszy post na tym forum ;) ... i pewnie nie ostatni :D .
Awatar użytkownika
chrPL
Chibi VIP

Dołączenie: 11 Kwi 2009, 20:50
Miejscowość: Tarnobrzeg

Postprzez yumiyu w 15 Kwi 2009, 15:08

Świetna wiadomość, że możemy przyczynić się do współtworzenia :)
Osobiście jestem zainteresowana, ale ze względu na koniec roku i maturę nie mogę niczego obiecać na teraz ;)
... Ale się postaram :)
Awatar użytkownika
yumiyu

Dołączenie: 11 Kwi 2009, 10:42

Postprzez Luinloth w 15 Kwi 2009, 18:59

Mogę napisać to i owo... w zasadzie już kiedyś pisałam, ale nie opublikowaliśmy przez zawirowania polityczne ; ) Jak będę mieć czas, to coś naskrobię ^^
ImageImage --- moje smoki^^
Awatar użytkownika
Luinloth
Chibi VIP

Dołączenie: 05 Kwi 2009, 22:34

Postprzez Fluxid w 15 Kwi 2009, 20:24

Widzę że póki co panuje tendencja "Chętnie coś napiszę, ale teraz X więc..." oraz "Jak Y to coś wyślę"
Image
Awatar użytkownika
Fluxid
IRCManiak

Dołączenie: 05 Cze 2008, 20:35
Miejscowość: Warszawa

Postprzez PulpetMaster w 16 Kwi 2009, 09:07

nie zgodzę się z tobą Fluxidzie ;)
[/url][/url]Image
PulpetMaster
IRCManiak

Dołączenie: 26 Maj 2008, 19:46
Miejscowość: Wrocław

Postprzez dave w 16 Kwi 2009, 23:23

bardzo chętnie zaraz po maturze:) chyba, że interesują was stare recenzje i baaardzo złe, takie od niechcenia^^ a tak na serio to przyśle wam coś w drugiej połowie maja, szczególnie z zakresu mangi:)
Awatar użytkownika
dave

Dołączenie: 05 Maj 2008, 14:08

Następna

Powróć do Chibi Arigato

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników