O czym chcecie czytać?

Rozmowy na temat wielkiego małego portalu.

Moderator: Suzume

O czym chcecie czytać?

Postprzez PulpetMaster w 03 Maj 2009, 19:39

Prosiłbym o umieszczenie w tym temacie, o czym chcielibyście poczytać na naszym portalu ;)
[/url][/url]Image
PulpetMaster
IRCManiak

Dołączenie: 26 Maj 2008, 19:46
Miejscowość: Wrocław

Re: O czym chcecie czytać?

Postprzez C4rl0s w 03 Maj 2009, 22:20

O jakiś fajnych shounenach niezbyt tasiemcowatych.
ImageALL GAVE SOME. SOME GAVE ALL.
Awatar użytkownika
C4rl0s

Dołączenie: 23 Kwi 2009, 08:21
Miejscowość: Poznań

Postprzez czapla43 w 04 Maj 2009, 18:22

Hmm przydałoby się coś takiego w polskim wydaniu Image . Czyli innymi słowy więcej nowych recek o o dopiero co wychodzących anime.
ImageImage
Awatar użytkownika
czapla43

Dołączenie: 06 Lut 2009, 10:56
Miejscowość: Lublin

Postprzez Fluxid w 04 Maj 2009, 19:10

czapla43 napisał(a):Hmm przydałoby się coś takiego w polskim wydaniu snip . Czyli innymi słowy więcej nowych recek o o dopiero co wychodzących anime.
O najnowszych recek z tego co wiem nie będzie - najnowsze mają lądować w Arigato. Poza tym ta rozpiska to nie recki - takie coś mogłoby być fajne, żeby wiedzieć czego się spodziewać.

Jeszcze co do tego co bym chciał ujrzeć: mniej muzyki mainstreamowej, mniej j-popu/j-rocka, więcej innych gatunków... oraz chociażby muzyka doujinowa.

ORAZ MNIEJ YAOI ;)
Image
Awatar użytkownika
Fluxid
IRCManiak

Dołączenie: 05 Cze 2008, 20:35
Miejscowość: Warszawa

Postprzez czapla43 w 04 Maj 2009, 19:51

.. no dobra niech ci będzie że nie jest to recka tylko streszczenie anime( pod obrazkiem)
ImageImage
Awatar użytkownika
czapla43

Postprzez zergadis0 w 04 Maj 2009, 20:08

Fluxid napisał(a):Jeszcze co do tego co bym chciał ujrzeć: mniej muzyki mainstreamowej, mniej j-popu/j-rocka, więcej innych gatunków... oraz chociażby muzyka doujinowa.

Oo, jestem za :), i jeszcze recki doujinowych gier mogłyby być :D.
Awatar użytkownika
zergadis0

Dołączenie: 07 Cze 2008, 12:12
Miejscowość: Poznań

Postprzez Suzume w 04 Maj 2009, 20:53

Streszczenia z obrazkami. A proszę bardzo: http://img23.imageshack.us/img23/2338/wiosna09.png
Z tymże nie publikujemy takich rzeczy z kilku względów:
a) Robi to za nas Arigato
b) O nowych tytułach, wraz z opisami, trailerami i wszystkim innym pisze na bieżąco Dairi na głównej stronie magazynu
c) Akurat na załączonym obrazku jest trochę błędów ;)

Mniej yaoi - myślę że jak już się uporamy z bagażem ze starego serwisu yaoi będzie naprawdę sporadycznie ;)

Muzyka - mamy w planach soundtracki. Jeśli znajdę odpowiednio dużo czasu, to postaram się wyłowić trochę klasykę.

Nietasiemcowate shouneny - 10 pierwszych recenzji anime na chibi jest dla facetów :))))
Beware of the Chibi.
Awatar użytkownika
Suzume
Moderator

Dołączenie: 17 Lut 2009, 21:05
Miejscowość: Shanghai

Postprzez Laurefin w 04 Maj 2009, 21:53

Jeśli tylko będzie komu pisać o innych gatunkach mangi to będzie więcej recenzji innych mang.
Ktoś chętny do recenzowania nie-yaoi?
Każdy mężczyzna ma jakieś zalety. Trzeba mu je tylko wskazać
Awatar użytkownika
Laurefin
Chibi VIP

Dołączenie: 09 Maj 2008, 08:55
Miejscowość: Gdynia

Postprzez czapla43 w 04 Maj 2009, 21:58

Suzume hayai .... hmm dopiero teraz zobaczyłem że jest teraz tak dużo stron polskich o nowych anime... :o
Hmm no to może byście coś zamieścili na temat ciekawych japońskich nowinek elektronicznych Jak na przykład głowa kota podłączana do wifi, Tachikoma podłączana pod usb czy dziwne pudełko z ramenem w którym nie ma ramenu a jest.... no właśnie ciekawy jestem czy ktoś słyszał o tym przedmiocie...
ImageImage
Awatar użytkownika
czapla43

Postprzez Suzume w 04 Maj 2009, 22:47

Myślę że newsownie Arigato wystarczy chociażby raz na tydzień odwiedzać jak się nie ma czasu żeby być na bieżąco z nowościami. Tak samo gorące nowości z samego magazynu - mi to wystarcza. Że o konkurencyjnych portalach nie będę wspomniać ;)

Można by zrobić artykuł o nowinkach technicznych, ale one szybko się deaktualizują. Chociaż napój z posmakiem dziewczęcych strojów kąpielowych jeszcze długo będzie wyznaczać jakieś standardy :) Myślę że prędzej zabrałaby się za to ekipa od newsów. Chociaż fakt, artykułów o współczesnej Japonii trochę brakuje...
Beware of the Chibi.
Awatar użytkownika
Suzume
Moderator

Dołączenie: 17 Lut 2009, 21:05
Miejscowość: Shanghai

Następna

Powróć do Chibi Arigato

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników